Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nagyhenceg

nagyhenceg

Puci 109: tuda talatt bulisan

2010. április 01. - henceg new era

Fölséged göncei mifélék legyenek a diadal napján? - kérdi Bebeton, s közben sartégiai megbeszélést tart a stelázsi előtt. Az egyetlen hely, ahová nemérela Sasszem füle. Kiről csak csupa rosszat tudok mondni, sajnida. Végső szakaszához érta a mállasztás, maszopék romokban hevernek, sárga gumicsizmám jobban fénylik, mint valaha, mehetnénk, hogy egyszer s mindenkorra lerendezzük a zellenség szájaszélit, erre mi van?

- Mi van? - kérdi a doktor, s csapóját fenyegetve lendíti a zakvárjum peremén ülő katincabogarak felé. Itt, ezena rejtett helyen vészelték át a telet, s most éledeznek újra. Pöttyes kis árulók, némely bogár biztos Asszemnek dolgozik, ki, mint jelzem érzékletesen (nehogy megértse!), akadályokat görget elénk.

- Sárga csizma biztos, kipipálhatja, dokker - mondtam alig hallhatóan óbégázva Bebeton doktornak, és soroltam még, mi mindent kéne rám aggatni ahhoz, hogy a zellen szétszaladjon. - A hantaló talpára nyers pacaltot csavarjanak, nehogy hallják, mikor osonok feléjük végső leszámolásra.

- Meglesz, uram - szóla dokker, s a hantaló szügye alá rejti a csizma illatanyagából fermentált csodabűzt, melynek egy cseppje is elég ahhoz, hogy a maszop szanafusson.

- Miva nerre írva, hé? - kérdi Mábocs, aki szintén fölszerelkezik a züveggel. - Vegyigyümi. Álca ez, vagy tényleg az?

- Jó hogy nemmá vegyiali - viccelődik Fűretlen, s kérdi a medveállatot, a végső csata előtt nem blattolnának-e kicsit, ráfér nea pihi, mára feszkó miatt gondolja.

- Szabad, Fölség? - kérdi Mábocs, s redvás bundája alól, melyen rekeszek vannak berendezve, előkap egy pakli agyarkártyát, pörget, lapoz, ujjat nyálaz, s néz rám a marhanagy medveszemeivel.

- Nemá, nemá - súgom ordítva -, semmi se szent nektek, barmok? Háta legesleges jön most, deti mégis a zördög bili....bilét...na, az elébb még itt volt...bulisan...ó, a franc törje ki a nyelvem...bukéja....bilifüle...

- ...bibliája - szól Bebeton, s int Pufókának, vax-szal kenje gigabajszát, lebegtesse, lóbázgassa, nem sok idő van már hátra, mehet vissza Pusztaszerre, rá a kórkép tetejire.

- Node föl... - szól a medve, s várja, torkom nyíljon, s a hangok, melyek ott lakoznak gégefőmön, gördüljenek kia térbe, föla kredenc tetejére, nippes halak zörgedeznek, ikercápák ugradoznak.

- Ne mén akartam, hogy ennyi ellenségem legyen! - szakad ki belőlem végül a fájdalmas vallomás, s arra a megbeszélésre gondolok, melyre Asszem vonszolt, hogy megsúgja, amit a zellenfélről mondsz, voltaképp magunkról állítjuk. Amikor hát Fölség, idézem most ezt a hajdert, pernát, arról beszél, hogy a másiknak száradjon le a pöcse, akkor azzal azt mondja ki...

- ...tuda talatt - veti közbe Kieza doktor, kinek, tudjuk, eza mániája.

- Neke mosztan mindegy, alatta vagy fölötte. Én csak azt mesélem, hogy a Sasszem mivel akart megpuhítni. Méghogy én akarnám magamnak mindazt, amit mások fejére olvasok! Jól néznénk miki. Ésitt abban vana lényeg, hogy MI! Értitek, pupákok? Ezt véssétek a fejetekbe. Vana MI, és vana NEMMI.

- ...mega SEMMI? Az mi? - kérdi Mábocs, s látom, két piros ásza van, Fűretlen szeme vadul villogózik.

- Milyen semmi? Nehogymá itt a zutolsó pinanyalatban - oppardon, a mindent eldöntő utolsó nagy mállasztási invokációban - filo...na, teljesen megzavartál...fülene...ó, az íz egye meg, megint kezd beállni a szájzár!...fizókai...hola kulcs, doki, hova tettem?...fulizó...

- Nem lehet már itt tökölni, azt mondja a Fölség! - segít Bebeton, hogy kivághassam magam, s pótkulcsával nyomban rögtön föloldja a zárat. Ropog-recseg állkapcsom, de olyan, mint új korában..

- Népem! - kurjantom alig hallhatóan. - Mi vagy mi? Ezitta kvescsön!

Hű fullajtáraim vigyázzba vágják magukat, s egy emberként fordulnak a zajtó felé.

- Jé, kit látnak szemeim? - ütöm ela helyzet átláthatóságát, miközben rápillantok Asszem Sasszemre. - Soha nem volt még magára ekkora szükség, mint most - jegyzem meg, s látom a tükörponty hátán, hogy Bebeton csapójával hátulról agyon akarja csapni végleg...

Összpuci itt, ni

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyhenceg.blog.hu/api/trackback/id/tr1111724171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

11229 2010.04.01. 17:31:34

katincának álcázott poloska:DDD

11639 2010.04.01. 17:35:13

Nyilvánvaló, obsidian, igazi szakmai megközelítés, de hát ezt várom tőled, látom, egy húron pendülünk :-))

70798 2010.04.01. 18:20:17

jó ez az "ehet mást a politika":)))

15138 2010.04.01. 19:27:21

Én ménem tudok ilyeneket mondani...? Olyan jól ellennék magammal egész nap...

11639 2010.04.01. 20:32:36

Én is csak azé mondok ilyeneket, mer kényszerít rája a titkosszolgálat... hihi

13709 2010.04.01. 20:55:49

tetszett kedves Henceg :)))

15524 2010.04.02. 11:29:41

Mi a baj sirius00.? Tán csak nem az agyarkártya sértett meg há turul?

12799 2010.04.02. 12:08:54

Csak egy pillanatra szaladtam el megnézni a kórkép tetejit, ott van-e már Pufóka, osztán gyüvök vissza kommenteket olvasni, hát közben nem eltüntek valahova?

13149 2010.04.02. 15:12:22

Régen jártam a Nolblogon, Hencegem, ane tenis. Látom, megvagy tok.

11812 2010.04.02. 21:57:08

katincabogarakRÓL szósem VOLT, AZOKAT NEM ÜTÖGETNI!

11639 2010.04.03. 00:01:08

Nem bántunk egyet se, hordom őket ki lapáttal a zutcára, szálljanak áta szomszédba!

149394 2010.04.08. 00:05:52

Rablás és templombetörés Letenyén Otthonában raboltak ki egy férfit, valamint három templomba is betörtek a perselypénzért azok a fiatalok, akiket a hétvégén fogtak el a letenyei rendorök - tájékoztatott a Zala Megyei Rendor-fokapitányság sajtóreferense. Csizmazia Péter közölte: három, húsz év körüli fiatalembert vettek õrizetbe, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy január 26-án az esti órákban Tótszentmártonban az ablakon át bemásztak egy egyedül élõ középkorú férfihoz. A ház lakóját bántalmaztak és elvették párezer forintját. A férfi nyolc napon belül gyógyuló, könnyû sérülést szenvedett. A tettesek ezt követõen az ajtót befeszítve betörtek a falu katolikus templomába is, ahonnan 35 ezer forintot, valamint a perselybõl további készpénzt vittek el. Pár nap múlva hasonló módon törtek be a tótszerdahelyi, majd újabb néhány nap múlva a semjénházai templomba is, s mindkét alkalommal magukkal vitték a perselyben lévõ pénzt. Az õrizetbe vett három fiatalember ellen csoportos rablás, valamint betöréses lopás miatt indítottak büntetõeljárást. Szabadlábon védekezõ negyedik társuk ellen - aki a gyanú szerint csak az egyik templombetörésben vett részt - betöréses lopás miatt kezdeményeztek eljárást.
süti beállítások módosítása