Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nagyhenceg

nagyhenceg

Innen-onnan

2011. január 27. - henceg new era

1. "A magyar nép osztozik a zsidóság fájdalmában, együtt érez az áldozatok hozzátartozóival - mondta Martonyi János a holokauszt nemzetközi emléknapján tartott budapesti rendezvényen. A magyar holokauszt az egész magyar nemzet tragédiája, az állam nem tudta megvédeni saját állampolgárait egy idegen hatalomtól, sőt elpusztításukhoz ugyan kényszer hatására, de segítséget nyújtott." (Martonyi János külügyminiszter a Holokauszt emléknapon, 2011. január 27.)

2. Magyarországból „bűz árad” – írja valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék valahonnét Angliából. Cohen, meg Cohn-Bendit meg Schiff. A Népszava pedig a nagy kalapácsos ember vörös figurájával jelentkezik, és sajtószabadságot követel. A legtöbben pedig azt gondolják, hogy ez valami újdonság, s hogy ilyen hadjárat még nem volt. Botorság. Nincs új a nap alatt. Sajnos nem sikerült mindet beásni nyakig az orgoványi erdőben… (Bayer Zsolt cikke a Magyar Hírlap 2011. január 4-i számában)

3. "Úgyhogy nagyon figyelj most, Kovács Lajos ! Mint mondottam volt, ilyenféle alakokkal tele voltunk 1998 és 2002 között is már. De most nem leszünk tele. S te már most, a legelején jó, ha tudod, mostantól fogva a legszemélyesebb magánügyem, hogy veled leszámoljak. Ezt a kis cikket vedd selyemzsinórnak. Mert az. S nem érdekel, kivel vadászgatsz – semmi nem érdekel. Csak az érdekel, hogy a kétharmados győzelmünk után te vetted a bátorságot, hogy velem, az ötös számú párttagkönyv tulajdonosával fenyegesd, riogasd a helybéli ősfideszeseket. Egyáltalán: te vetted a bátorságot, hogy megfenyegesd az ősfideszeseket. Kár volt, Kovács Lajos. Hiba volt,Kovács Lajos. (Bayer cikke a kétharmad mámorában 2010. május 4-én.)

4. Martonyi János Orbán Viktor külügyminisztere. Bayer a barátja. Orbán Viktor az EU soros elnök Magyarország kormányfője. Martonyi János úgy osztozik a zsidóság fájdalmában a Holokauszt emléknapon, hogy pár héttel előtte a miniszterelnök barátja azt hiányolja, hogy nem sikerült többeket megölni az orgoványi erdőben. "A magyar holokauszt az egész magyar nemzet tragédiája" - mondja Martonyi. "Valami Cohen névre hallgató, bűzlő végtermék" - írja az Orbánnal parolázó Bayer.

5.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyhenceg.blog.hu/api/trackback/id/tr311724227

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása