Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nagyhenceg

nagyhenceg

Így bolgolunk mi (izomagyu)

2009. december 08. - henceg new era
Első recept: Rosszhiszemű torkosborz-becsinált Hauer módra

Hozzávalók: baromi sok pénz, többezer tonnányi jó szándék, száz zsák polgári becsvágy, némi közösségi szellem, nagy csomó kekec szomszéd, gáncsoskodó hivatalnokok, szarkeverő, kárörvendő haragosok.

Az elkészítés módja: A sok-sok pénzt tegyük bele egy régvolt híres cukrászda átépítésébe. Az elsőfokú építésügyi hatóság vegye át, a másik 13 ezer hatóság tegye rá a papírokra a stemplit. Kapjunk jogerős használatbavételi engedélyt és jogerős működési engedélyt. De a végén derüljön ki, hogy a köcsög hatóság nem értesítette megfelelően a szomszédokat. Pár tulajdonos és hivatali kerékkötő, aki életében még soha semmit nem tett, azon kívül, hogy mindig precízen tartotta a markát, amikor ingyen osztottak valamit,  támadja meg a közigazgatási hivatalnál a jogerős engedélyeket, és ne adja föl, jogozzon és pereskedjen, ha elutasítják a panaszt. Kerüljön bíróság elé az ügy, ott már minden megtörténhet. A végén meg legyen torpedózva a Hauer.

Tálalásnál ügyeljünk arra, hogy mindazok a senkiháziak, akik szeretnek másokat elgáncsolni, jót zabálhassanak, és kórusban üvölthessék: ezt is sikerült megakadályozni, éljen a változatlan semmi, bukjon, akiben tettvágy buzog! Mi úgyis itt maradunk, nem marad utánunk semmi. Erről álmodunk, ezért élünk! Jó étvágyat!

vers mindenkinek 1

Fizetésnap

a város fényei kigyúltak
kinyúltak lakói
ott állt a költő
dohányszemcsés szívvel
s amiatt dühöngött
hova az anyjukba dugták előle a bogyiszlói paprikát

Második recept: Epével töltött hangulat, mézes sörben sült mustáros bogyiszlóival, parázson

Hozzávalók: Egy nagyobb (kb két és fél mázsás) disznó, melyből a csontos hosszúkaraj kinyerhető, egy vagy két füstölt csemegebolti eladónő, lehetőség szerint harminc és negyven között (kolbásszal megtöltve), pár kiló újburgonya régivel vegyítve, hogy jusson a szilvásgombócos, makrélamártásos, kizárólag a Bosnyákon kapható bogyiszlói paprikával megvadított köretbe is. Kell még 3 nagy vereshagyma, 3 nagy fokhagyma, 3 nagy oldalszalonna, 3 nagy füstölt szalonna kisütött zsírja 3 nagy lábáztató lavórban, 3 nagy zacsi sültoldalas fűszerkeverék, 3 nagy bödön méz, 3 nagy köcsög mustár, 3 marhanagy tubus paprikakrém, 3 nagy zsák só, 3 nagy üveg Fekete démon sör, lehetőleg a gyártótól, csapolt formában beszerezve.

Ha ez mind megvan, az elkészítés egyszerű, kezdőknek is ajánlott, elronthatatlan.

A húst a fűszerkeverékkel körben dúsan megszórom, és rögtön az elején elfogyasztom az első 3 nagy korsó sört, hogy amikor beletekeredem az alufóliába, s kicsit lepihenek a hűtőben (pihentetem magam egy éjszakát), megmaradjon a hangulatom. A szalonna zsírját nem sütöm ki, hanem nyersen belegyúrom a szilvásgombócba, a pucolatlan fokhagymagerezdeket szárastul, gyökerestül, zacskóstul és árcédulástul enyhén megpárolom, a húst beteszem a fürdőkádba, s beviszek 3 nagy hősugárzót, ezután meglocsolom magam zsírral, magamra öntöm a sört, lefóliázva 90-100 fokos szaunában párolódom, úgyszólván elősütöm magam kb 4 órán keresztül, de óránként megkenegetem magam 1 ek mézzel, 1 ek mustárral, 2 tk paprikakrémmel, hogy ne legyek rágós.

Amikor kellőképpen megpuhultam, akkor emelem a tétet, s fólia nélkül szaunázom tovább (grillezés), majd kiemelkedem, és ízlésesen
felkínálom magam.

vers mindenkinek 2

A hőn áhított hónalj

izom vagyok
szókovács
szívseb-foltozó
a monitort szemberöhögöm
mint tette Jung a sliccével

mikor autogramot kértek tőle
az első kínai árusok
mindig erre gondolok
az első kínai lányra
mandulaszemeket árult
esszem drága, sokcem olco...
vaksin bámul a század
reggel láttam a lábad
retkes voltál és baromi szép
mosni kéne a hónaljadat is...

*

a többi nolblog-paródia itt található

nolblog-fotóalbum áttördelve is megleshető már

link a webalbumhoz

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyhenceg.blog.hu/api/trackback/id/tr911724127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

70798 2009.12.08. 16:38:03

Karinthykám, azért tudja kend, hogy a hőn áhított hónalj, hány nőt állított lavoár elé, hogy ne legyen retek, és megvegyed a bájt, és azt a csöppnyi kirüffenő hájt, mit nem veszel a szádra, csak ha a kukacot bántja a hervadó vágy:)

11213 2009.12.08. 16:52:53

:))))))) pazar! :D

11692 2009.12.08. 17:03:15

a konok és fanyar elutasítás; amikor a nem kell sem kell...

16338 2009.12.08. 17:09:30

Döltem a röhögéstől! Nagyon jó! : ))))

34417 2009.12.08. 17:24:20

hencegem, illik a sorba! álljunk sorba, ki lóg ki? igaaazodddjjjj!

12214 2009.12.08. 17:46:46

Jó ez is, csak az alapja nem vidám (én nagyon sajnálom a Hauert). Így aztán jókedvem nem felhőtlen.

11639 2009.12.08. 20:15:51

a Hauerről nagyon vicceset nem lehet írni, kihagyni mégsem lehetett; ettől lett fanyarabb kicsit ez a darab. de azért a receptben már meg lehetett fogni áldozatunkat. Miután most egy csomó receptet újraolvastam, azt vettem észre, hogy a konyha körül őgyelgek. Még a végén főzni fogok! És ez Izomnak lesz köszönhető.

13066 2009.12.08. 21:24:59

az egyik szemem sír, a másik meg üveg- na jó nevet :) nem baj Henci főzzél csak, mi meg dalolva megesszük :)))

12214 2009.12.08. 22:05:51

Henci, ha eléred Fülepke színvonalát a főzésben is, akkor jöhet a főztöd. :D

11639 2009.12.08. 22:33:21

nem lesz könnyű, de az élet célja a küzdés maga (lecsóban próbálkozom legelébb)

13118 2009.12.11. 17:55:19

ma később ültem ismét géphez, talán missicu ..... ? :)
süti beállítások módosítása