Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nagyhenceg

nagyhenceg

A kétféle Orbán

2011. február 14. - henceg new era

Van az egyik Orbán Viktor, akit Brüsszelben támadás ért a médiatörvény miatt. Ez Orbán Viktor ideges és tehetetlen. Ül a helyén és zavartan körmölget, váratlanul éri "a támadás". Melyről utólag úgy vélekedik, hogy az az egész magyar nemzetet érte. Miközben - ha jól emlékszem -, a szónokló úr végig következetesen Möszjő Ohban-t emlegetett. Ez pedig talán nem egyenlő minden magyar sorsközösségével.

Mozi 1.


Hazajön aztán Möszjő Ohban, s az itthoni istállómelegben megfürödve újult erővel veti magát a küzdelembe. S azt mondja, hogy ami eddig volt, az most már nincs. Mert a magyarok - megint így: együtt, s vele az egész nemzeti közösség - visszaverte a gonosz támadásokat.

Mozi 2.


Tessék eldönteni, melyik az igazi. S melyiktől van okunk jobban félni. Illetve hogy félni kell-e attól a politikustól, aki önmagát a nemzet egészével azonosítja. Vicc ez, vagy vannak történelmi előképei?

E poszt inkább csak dokumentálni szeretné ezt a lehetetlen állapotot. Évek múlva sokkal érdekesebb lesz. Amikor túljutunk ezen az egészen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyhenceg.blog.hu/api/trackback/id/tr3411724229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása