Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nagyhenceg

nagyhenceg

Puci 81: hallo mahang

2009. szeptember 12. - henceg new era

Szegénykémet Nyálas Barbinak csúfolják, nem tudom, tud-e pattogózni, szomorú a szívem, hogy így elillant mellőlem, mondtam halkan üvöltőzve, lehetőség szerint úgy, hogy Kőbanya összes halnippje meghallja.

Új lovagja van, mondtam már, jegyezte meg Mábocs csöndben, s levette a stelázsira készített dossziéját, melyben Krisztinke-fotókat gyűjtött egybe.

Ne mutasd meg! Ide ne hozd!, kurjantottam alig észrevehetően, s a sárga gumicsizmát a nyomaték kedvéért hozzávágtam. - Nem akarom látni, mert azonnal kettéhasad a szívem, repedések keletkeznek a májamon, s a szemem nyomban megvizesedik.

Node Fölség, próbálkozott Bebeton, s rántott légycombokat nyújtott felém egy Rembrandt-csendéletet ábrázoló tányéron, azért csak meg kéne nézni, nem? Va gyúgy gondolja, hogy a puszta látása olyan kémiai reakciókat indít önben és magában, hogy az beláthatatlan következményekkel jár?

Pszichésen hat rám, tudja azt maga jól, feleltem, s undorodva nézte ma légycupákokat. - Fölidéződik a tudatomban, s hallo mahang ját: "Dráááága vezííírremm. Bújjo nide hozzám, cirózza meg fürtös fityelótyám, ha mi ketten bújócskázunk, a zemeszpéknek végük vahhh." Ezt mondta mindég, amikor kettesben maradtunk, de ki ne menjen, már az infó, csukd a zajtót gyorsan, medve.

Mábocs odalépett kőbanyai lakótelepi bérleményem bejáratához, s farával betaszította az ajtót. Amikor vissaült, dúdolni kezdett. Erre nyomban maga melőtt láttama Krisztint, vérveres atillában feszített, s a gombokkal sorra pattogózott. Lábán propellerrel húzott el a stelázsi előtt, s széles mosolyával beragyogta a zegész mindenséget.

Az első könnycsepp hatalmas pleccsenéssel landolt a kövön, rögtön jött a másik. Megindult aztán szememből az áradás, hömpölyögni kezdett a sós lé.

Mia zisten lesz itt, Fölség?, kérdezte a medve, vane lapát a spájzban, mellyel evezni lehet, el ne vigyen már bennünket a záradás.

'Nem addiga, medve, csak nem gondolod, hogya zértékes folyadékot koszos lapátokkal illeted?, szólt dr. Kieza Bebeton, s parancsot adott, hogy könnyeimet, melynek áradását sehogy se tudtam mérsékelni, föl kell fogni, s tárolni minden formában, mert az agyar népnek kis stampedlis poharakban ki lehet majd mérni szeánszokon. Ezzel is növelni lehetne az a záhítatot, mely körülleng.

Hű fullajtáraim sorra szedték elő a kredencből a bögréket, jutott könny a mikiegeresbe, a lisztmérőbe, a konyhai mérleg tálkájába, szedtek belőle lábosba, fazékba, pálinkásüvegbe - méga gumicsizmába is toccsant bőven.

Hopp, ez meg majdnem üres, szisszent föl Bebeton, s egy vederrel az akvárjumot kezdte telemerni. A halak kétségbeesetten kapálóztak, de nem volt más választásuk, nyelniük kellett a könnyeimet.

'Mi lesz a többivel, ami még itt folydogál? - kérdezte a medve, mire Bebeton a homlokára csapott: - Zsákba tesszük, lefagyasztjuk, s odatesszük, ahol mindenki könnyen hozzáfér.

Mia, kérdeztem szipogva, s megráztam bozontom, mint az esőn hagyott kutya.

Visszük a Könnytárba!

összpuci itt bújócskázik



A bejegyzés trackback címe:

https://nagyhenceg.blog.hu/api/trackback/id/tr7011724091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

11812 2009.09.13. 12:33:40

könnyű katát táncba vinni? izét krisztint!

13118 2009.09.13. 13:41:51

ja. s kiadva sirámai kötve s fűzve! tananyag lesz ez még. tananyag! (a zutcsó képen buddha?) :)))

11639 2009.09.13. 19:52:25

1-re, ezzel elvonult a zegyetlen nő a csapatból, nem tér vissza, száműztem, slussz (a medvét visszasírtátok, többször) 2-re, ez jó, nem Buddha. Makrisz Agamemnon alkotása, sokáig Eger főterén volt, Lenin-szobor, be van csomagolva a szoborparkban, ott kaptam el, hihi

11639 2009.09.13. 20:13:50

hmmmm-nek kukkantásra a zacskós Lenin: http://nagyhenceg.tumblr.com/post/180463163/zacsk-s-lenin-in-memento-park-budapest

13118 2009.09.13. 22:18:08

ahha. védőtakaróban. időjárás ellen, vagy a nézetei ellen? :)))

11639 2009.09.13. 23:25:03

szegény szobrász, mit kínlódhatott vele annak idején a kecskeszakállával. Most meg bezacskózzák, ni.

11815 2009.09.14. 09:34:47

:))) féltem a medvét

11639 2009.09.14. 10:41:05

babett, neked a hetedik érzéked nagyon rendben van - jó okod van rá félteni! (az áfonyát már beszereztem)
süti beállítások módosítása