Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nagyhenceg

nagyhenceg

Puci 73: XXL pókfölség

2009. június 24. - henceg new era

Most, hogy megvan a száz századlék, s eltűntek a porondról a fletiánusok, kicsit hézagosnak érzem magam, mondtam csöndben óbégázva kőbanyai lakótelepi bérleményemben Dr. Kiezának, aki bulvárszemüvegét törölgette, amikor Pufóka belibbentette óriás kajláját a zajtón.

Mi lesz a folytatás, drága dokkerom?, kérdeződtem, s kolbászzsíros tenyerem a gigabajuszba törölve köszöntöttem régi cimborámat, akit egykor én tanítottam meg dadogni. Azóta ezzel téveszti meg ellenfeleit; különben úgy szónokol még a konyhában is, mint Szókratész.

'Ki va nitt már találva minden, Fölség, mondta Bebeton, s Szidollal vastagon befújta a szem üvegjét. 

Hanemosztan mé nem tudunk róla?, kérdezte homéroszi hanghordozással Pufó, s maga alá terítette a kajlát.

'Mit nem tudunk?, nevetett föl arc- és tudatmódosító tanárom, a Csukcs Aksi Agydíjának kitüntetettje. 

'Hát a sartégia, kedves barátom, feleltem szememre villogást erőltetve, eddigelé nem nagyon volt elővezetve. Ha volt is, csak szűk körben, ez pedig annyira szűk volt, hogy csak maga tudja. Kivele!, kiáltottam föl, s azt éreztem, valami kemény anyag ropogni kezd a fogam közt. - Mi van ebben a kolbászban, könyörgöm, hola zelőkóstoló?

'Én volta maz, felelte Pufóka, s előadta, unalmában egy halnippet is bedarált a kolbiba, annak porcogója bújhatott koronám alá.

Bebeton aztán vázolta a sartégiát, melynek ezt a címet adta: Puci ména médiába. A terv titkos részét képezte a Nagy Mélybulvár Mállasztás elnevezésű alfejezet. Erről méga Pucoszon belül se tudhat mindenki, mert kikotyognák, jegyezte meg Bebeton, és lehallgatás ellen lebújt szemüvegében a zakvárium aljára, onnan beszélt, közben a kivetítőn rovásírással megjelent a lényeg. 

'Csókújságba nyálat, könnyet tenni, ez a zelső, ména Fölség ciciműsorokba, mesél a lábgomba-irtásról és arról, hogyan növelte szilokonnal a testmagasságát. A cél olyan reklámok után következni, melybena hónaljszag dominál, a közlendő oldott, szétlazult; a téma a kedvenc nyalóka, a gyermekkor és az almakompót romlatlansága, a dekázás szépsége. Az öltözék a mállasztási kampány további részében szigorúan kötött, a Fölség Pókembernek öltözik, de XXL-es méretet vesz, hogy kicsiny sörpocakja takaródjon. 

'Mieza sörpocokolás?, vetettem közbe, s szemem közben kedélyesen szikrázni kezdett. 

'Bánjon  óvatosan a jelzőkkel, hallja-e, nyekkent Pufóka, s figyelmeztette Bebetont a zudvari etikett betartására. - A Fölségnek nem pocakja van, az egy ilyen pici poci. De miután tulajdonnév, Pucipoci. Értve vagyok, legyesember? - s a kajlát kancsukaszerűen megcsörrentette.

Érte mén, érte mén, felelte Bebeton, s hozzátette, aszitte, egyedül vagyunk, s őszintén lehet beszélni a pocakról. - Lehet, sőt kell - higgasztottam le a kedélyeket -, de ez a pókos izé nem túlzás?

A tömeg célzása van napirenden, Fölség - mondta Bebeton, s egy pillanatra, szájában halnippel kiemelkedett a vízből. - A jövő héten elkészül egy színes sztori a Heti Nyálverésben, megy a Fölség aratásra, s kezében búzakalásszal fotózzák majd, véletlenül persze. Aztán egy showműsor következik, melyben Fölség megcsillantja nótás képességét, s a legnézettebb pillanatban dalra fakad. 

'S mit énekel, ha szabad tudnom?, hajolt a zakvárium fölé legfőbb kajlabajuszom. 

'Kedvenc dalát, az Egyiknek sikerül, a másiknak nem-et.

'No, ez egy igen szép dal, felelte Pufóka, s kajláját kiterítette a zerkélyen a napra.

A többi pucista sztorit itt leled, csocsi

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyhenceg.blog.hu/api/trackback/id/tr9811724061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

13118 2009.06.24. 22:53:37

:)))) ( vigyorgok )

34417 2009.06.24. 23:27:09

ez a fönség már nem az a fönség! vagy mégis? mintha célegyenesedne! tétre, helyre, befutóra. mondjuk, nagy a tét. igaz, hogy nem valami helyre legény. de a befutója, az tuti. vagy totalizatőr.

11639 2009.06.24. 23:45:56

nem tudtok aludni, látom. mire készültök, vajon. Nem lepne meg, ha miniszterelnök-jelöltként látnálak viszont benneteket, valamely személyi válsággal küzdő pártban :-))

34417 2009.06.25. 01:26:01

namostakkor, máméne? nem vagyunk egy hiteles,, friss arc, aki szívén viseli a pórnép sorsát, ráadásul tiszta kezű, és vagyontalan, még egy iciri-piciri off-shore cége se nem nincsen? nem királyi többes, Hmmmm-re is gondolok:)))

12656 2009.06.25. 08:21:41

hiteles arca itt már csak a banki ügyintézőknek van!:)))

11229 2009.06.25. 10:18:42

ráadásul tiszta kezű, és vagyontalan, még egy iciri-piciri off-shore cége se nem nincsen csak nem képzeled, hogy aki ennyire élhetetlen, miniszterelnök lehet?

11639 2009.06.25. 11:08:02

Hoppá, kiscipő! obsidian beletrafált! Úgyhogy rasid és hmmmm, tessék rohanni ofsorozni. Elő a zsozsót, uraim! Azon át vezet a zút a hitelességhez, ni!

11812 2009.06.25. 12:40:43

ofsorozni nem tudok, de ostorozni igen, az nem jó? és Gecse Mariban J.K.-nak nem volt igaza, asszem fontos lényegesről maradtam le, még nem olvastam végig, de azért mán tiltakozom, hogy ez J.K. milyen mán!!

11639 2009.06.25. 15:14:43

8-ra Ciprusi ostorcégek - nem is rossz. (lamúr is lesz benne, ígérem)
süti beállítások módosítása