Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

nagyhenceg

nagyhenceg

Puci titkos naplója (5)

2008. július 11. - henceg new era
Niels Bohr és én


2008. 07.11. „Nem kommentálni a verescsillagot, fűben lapítni, ez van most kiadva, én, Alsó- és Felsőlakótelepi Puci, áldassék a nevem, rendeletileg tiltom Pufókának, Fűretlennek, Répásnak és az összes ugrabugrának, hogy ha megnyikkannak, büntetésül egy órán át Krisztinke atillájának szélét köll egyengetniük. Nem mondni semmit, még Szuperinfó-terjesztés közbe’ se, lakat a szájra minden pucistának! Tömjén pógárocska viszont nyomja ezerrel, ez legyen a hirig eleje, a szimbóleum-értékű verescsillag ganéjzása így maradhat a kezünkbe’, áldassak újra a rafkóm miatt. Sartégia ez, barátaim, a rencerváltás sínkvanónnya, alfája és Benkő Lacija. Ha sikerül távoltartanunk magunkat a langyos fülű fazéktól, nyerhetünk. Ha elkezdünk szóvégeket harapni,  cumizunk. Az alábbi titkos kóddal foglalnám össze a lényeget: ♣╪≤♫הּﭯﭺ℮►♥♥♥♥ (az utolsó négy jel megfejtése ’őrizd Krisztinke atillájának gombjait életed kockáztatásával is, az üzenet teljes tartalmának megfejtésén jelenleg is dolgozom: NH)
A mai mozdulat-, tekintet- és arcizomgyakorlaton elpróbáltuk a ’Puci legénykorában nyári építőtáborba készül’, illetve a ’Puci a Bohr-féle atommodell átértelmezésén fáradozik’ szituációkat. Őszre kell ezekkel kész lennünk. Az atommodellezés közben miniatűr atomerőmű fölé hajolok, de a hónam alatt futball-labdát tartok, hogy az ifjú generációk előtt is rokonszenvessé váljak, közben fátyolos tekintettel (mintha csak a jövőbe lesnék) kinézek negyvenhat négyzetméteres panellakásom ablakán. A nyári építőtábori nézés, melybe a kacsintást is belekombináltuk (utalva a még élő komó generáció egykori erekcionista hadműveleteire, lásd: csajozás a koktélhajón az Arató-diszkó szünetében), viszonylag jól ment. A vénasszonyok nyarán, nem sokkal a rádió- és tévészékházak október 23-i fölgyújtása és az összes létező magyarországi emléktábla leragasztása, illetve a kordonok ízekre szedése előtt alkalmazzuk ezt a csábos tekintetet. Hogy Krisztinkét bevetjük-e, annak függvénye ({ymid (exists x)(,(x,y)in f,)};), hogy Flet szétvereti-e a szimpatizánsainknak tekinthető Molotovékat, illetve tojásos tagszervezeteinket. Természetesen a széttrancsírozás bekövetkeztét modellezzük. A Bohr-féle modell újraértelmezésével voltak ugyan gondjaim, de a végén pikk-pakk megoldottam. Az ismert konstrukció, a ’minden rovar bogár, de nem minden légy repül be, ha nyitva hagyjuk a szúnyoghálót’ példáját használtam, s már meg is volt az, amire Molotov-koktél készítése közben is nagy szükségük lehet a ’békés járókelőknek’ (Krisztinke 2006-os szép kifejezése). Eszerint a teljes energia negatív, mert az elektron kötött állapotban van, azaz energiája kisebb, mintha szabadon mozoghatna. Az energiaállapotokhoz tartozó átlagos r sugarak a pofonegyszerű ’r = frac{{h^2 n^2 }}{{4pi ^2 me^2 }} = frac{{hbar ^2 }}{{me^2 }} cdot n^2’-képlettel határozhatók meg. Amiből egyenesen következik, hogy a kormány képtelen megoldani a problémákat, rendkívüli választások megtartására van szükség. Hát, ez is megvolna! Hajrá Agyarország, állandóan kavarok!”
Közli: NH
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyhenceg.blog.hu/api/trackback/id/tr6311723797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

12965 2008.07.12. 23:22:12

Mostmár magamra kell rászólnom, bár számomra elérhetetlen nek tűnik ilyen tömény koncentráció.

11639 2008.07.14. 14:17:07

Üdv, vitriol, a hétvégi csöndnek szörnyű, drámai oka van, melyről az 1. naplóbejegyzés hozzászólásai közt számolok be.
süti beállítások módosítása